A prémium kategóriás kés: KAI SHUN
A KAI konyhakések igen kultikusak Japánban, már évtizedek óta. Az
1908-ban alapított cég több mint 100 éve fejleszti és értékesíti
termékeit szerte a világban.
Főbb termékeik evőeszközök,
szakácskések, konyhakések, manikűr, illetve pedikűr eszközök, melyek kiváló éltartó
képességgel rendelkeznek.
A kések kialakításában,
megmunkálásában érezhető a japán szamurájkard kovácsolásának
a művészete.
A Kai csoport nagy specialitása a szakács kései , amikben érzékelhető a hagyomány tisztelete, a minőség és a technikai fejlődés.
A Kai csoport nagy specialitása a szakács kései , amikben érzékelhető a hagyomány tisztelete, a minőség és a technikai fejlődés.
A
Shun szakácskés, damaszkuszi acélpengével ellátott széria a
világszerte használt Damaszt-késcsalád tagja, nagy népszerűségnek
örvend a profi séfek és a lelkes hobbiszakácsok körében.
A Kai
Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan arra a célra
kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A
középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül
korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge
rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad.
A penge
kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően
a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A
kiváló penge-kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a
kényelmes munkavégzést.
Minden Shun-kés különleges és egyedi
karakterrel rendelkezik. A fentebb említett, japán szamurájkard-készítés
művészetét a Shun-szakácskés széria esetében is megismerhetik.
Ilyen forradalmi fejlesztés például a Shun kenyérvágó kés
hullámos pengéje.
Bízunk benne, sikerült kicsit jobban megismerni ezt a fantasztikus terméket! Úgy vélem, ez a páratlan, minőségi termék hozzájárul majd sok szakács, lenyűgöző munkájához. :)
A Késvilág Csapata ajánlásával!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése