2017. december 30., szombat

Az Orosz csoda: Kizlyar


Kedves Olvasóink!

Egy fantasztikus márka bemutatása céljából készült ez a bejegyzés.Bízom benne, önöket is le fogja nyűgözni, ennek az Orosz márkának a termékei. Nem is szaporítom tovább a szót, kezdjük is a legelején!


A Kizlyar cég: 
A székhelyéről, Kizlyar városról kapta a nevét, ami Dagesztán Köztársaságban helyezkedik el. Földrajzilag a köztársaság a Kaszpi-tenger és Kaukázus központi része között található. Az idők kezdete óta Dagesztán, ismert a művészetéről, / a fém művészi megmunkálásáról, fa feldolgozásról, szőnyegek készítéséről, ékszerek és fegyverek gyártásáról /, mivel különösen gazdag történelemmel rendelkezik. A 19. század elején,  Kizlyar a szőlőtermesztés és a borkészítés központjává vált. A helyi "konyakgyár" különféle alkoholtartalmú italokat állít elő, de elsősorban a pálinka regionális változatára szakosodott, amelyet Oroszországban " konyak " -ként forgalmaznak. 

A város, rangos fegyvergyártási történelemmel rendelkezik, amely a 14. századból származik, és világszerte ismertté vált. A Kizlyar cég, sikeresen ötvözte a hagyományos formatervezést és kivitelezést a modern technológiával és a nagyon jó minőségű anyagokkal, mellyel a legkiválóbb és legeredményesebb késeket készíti. 
Jelenleg az Oroszországi piacon, a Kizlyar céget tartják, az egyik vezető vállalatnak, a művészi megmunkálású kései és a hidegfegyvereik előállítása által. Minden Kizlyar modell: / kés, tőr és kard/, kézi gyártással készül, felhasználva az elmúlt századok hagyományos kaukázusi fegyverkészítők tapasztalatait. A Kizlyar kések kínálata és felhasználhatósága igen széleskörű. A  Kizlyar kínálatában megtalálhatók vadász kések, horgász kések, túra kések, katonai kések, egyedi kések gyűjtőknek vagy otthoni használatra. A Kizlyar cég jelenlegi választéka olyan nagy, hogy megtud felelni az ügyfeleinek különböző követelményeinek. A Kizlyar termékei iránt külföldön is nagyon nagy a kereslet.

 A cég exportál: Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Örményország, Egyesült Arab Emirátusok, Csehország, Szlovákia, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Ausztrália, Egyesült Államok, és Tajvanba.
  
Anyagukról:
A Kizlyar kések orosz rozsdamentes, szén, és nem utolsó sorban kiváló minőségű saját termelésű damaszt acélból készülnek. Az alapváltozatban 65X 13 acélt  használnak. A fém edzettségének a keménysége 56-58 HRC, mely lehetővé teszi, hogy megtartsa az acél hosszú ideig tartó, kiváló vágási tulajdonságait. A Kizlyar kések pengéinek különböző díszítésének oka, a hagyományokhoz való visszatérés, ami a különböző díszítő dekoratív motívumokban mutatkozik meg.
A Kizlyar kés pengén megtalálhatóak vadász képek, a vadonban élő állatok, madarak, avagy a hagyományosan stilizált növényi motívumok. Továbbá minden  Kizlyar termék díszítve lehet ezüsttel, vagy alpakka kivitelben. Minden Kizlyar kés vagy szablya egyedileg gyártott tokkal rendelkezik, ami szintén díszített hagyományos motívumokkal, gravírozással vagy kovácsolt kivitelben érhető el. A végső formája mindegyik Kizlyar késnek egyedi és lenyűgöző!

 A Kizlyar Supreme: 

2011 decembere óta vannak jelen a piacon. Székhelye Szentpéterváron található, ahol a legmagasabb technológiai folyamatok és anyagok felhasználásával állítja elő a kiváló teljesítményű késeket. Az orosz, ausztrál és német kés iparban, jelentős mennyiségű sorozatokat gyártanak, innovatív dizájn és kivételes minőség mellett. Ezek a modellek, jelenleg az Egyesült Államokban kaphatóak. 
A Kizlyar Supreme márkát, 2009 óta egy tehetséges tervezők és mérnökök multinacionális csapata gyártja Oroszországból, Németországból, Ausztráliából, Japánból és természetesen Oroszországból. Különösen népszerű az amerikai összecsukható késekben Biker és Bloke, valamint a Tactical Echelon és az Outdoor Series sorozatai.


Érdekesség képpen: A Kizlyar Combat kések egy része gyorsan népszerűsödött a nyugati, katonai erők, köztük az USA, Nagy-Britannia és különösen az ausztrál haderők körében.

Remélem sikerült önöknek is felkeltenem az érdeklődésüket! Ez a márka gyönyörű kidolgozású termékekkel és jó ár-érték aránnyal rendelkezik. 

Tekintsék meg őket a webáruházunkban is!

Köszönjük a figyelmet!
A Késvilág Csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése