2017. november 2., csütörtök

Elk Ridge

Üdvözöljük kedves látogatóinkat!

Ez a bejegyzés az Elk Ridge márkáról és annak gyártójáról készült. Fantasztikus termékeket készítenek vadászoknak és outdoor tevékenységet végzőknek. https://www.kesvilag.hu/gyarto/154

Az Elk Ridge Professional széria a professzionális vadászoknak készült. Minden egyes termékük, 440C rozsdamentes acéllal van ellátva.

Minden egyes modelljeik, megbízhatóak és strapabíróak, melyhez igen jó ár-érték arány párosul. A szabadban tevékenykedő, elhivatott embereknek ajánljuk, elsősorban vadászoknak és túrázóknak. Termékeik, különféle kialakítással és kiegészítőkkel vannak ellátva, mint például a camo bevonat és a tűzgyújtó, ami a vadászok számára előnyös. Markolatuk nagyrészt szintetikus, de van köztük természetes anyagból készült, például a szarvas agancs és a fa. 

Az Elk Ridge termékeket,a Master Cutlery cég
gyártja és forgalmazza, nagyon magas színvonalon.  
A termékeik helytállnak a vadászat és outdoor területein. Az 1982-ben alapított családi vállalkozás elkötelezte magát a kiemelkedő ügyfélszolgálat, a termékminőség, valamint az egyedi és eredeti tervezési koncepciók mellett. Nemcsak ezek a szempontok voltak, amik segítették a cég növekedését és fejlődését az elmúlt 30 évben. A cég,így az Egyesült Államok legnagyobb
nagykereskedelmi kések gyártója.

A Master Cutlery több mint 4200 aktív termékkel rendelkezik, valamint további 1000 olyan termékkel, amely egyedi és kizárólagos céllal készülnek. Ezenkívül a Master Cutlery cég havi rendszerességgel 50 új terméket fejleszt ki, és büszke arra, hogy a széles választékú termékek, a nagyközönség számára elérhetők. A Master Cutlery nem csak kiváló minőségű Ügyfélszolgálattal rendelkezik, hanem kiváló minőségű termékekkel is. A cég nagy mennyiségben szállítja késeit az Egyesült Államokban, és nemzetközi szinten. 
Érdekesség képpen:, Raktárhelyiségei Kaliforniában és New Jersey-ben vannak elhelyezve, melyek, több mint 115 000 négyzetlábnyi területet 
fednek le. A két különálló raktár funkcionalitása, lehetővé teszi a Master Cutlery számára, hogy a minőségi termékeket ügyfeleinek kellő időben szállítsa, és továbbra is törekedjen arra, hogy a legversenyképesebb árat biztosítsa, és az Egyesült Államok legnagyobb nagykereskedelmi kések gyártója legyen. Több mint 5000 aktív termékkel a Master Cutlery az iparág vezető gyártója, és továbbra is három specifikus területre összpontosít:

    - Licencelt márkák

    - Márkák 

    -   Engedélyezett, filmben szereplő gyűjtemények


Általuk forgalmazott további, ismert márkák: 

       - M’Tech szériák
 
            - Tac Force

            - Perfect Point 







                                       

                                                       https://www.kesvilag.hu/

 Összességében, csakis pozitív véleménnyel vagyok az Elk Ridge cég termékeiről. Megbízhatóak és a legfontosabb, hogy pénztárca barát márka.

Köszönjük figyelmüket!
A Késvilág Csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése