2020. február 29., szombat

A CIVIVI "A jó minőség és az innováció a fejlődés kulcsa"



A We Knife Co. Ltd. Igen közismert, a csúcsminőségű késeikről és szerszámjaikról.


A CIVIVI a We Knife Co., Ltd. leányvállalata.

A CIVIVI márka, első megjelenése 2018 második felében robbant be a köztudatba. A cég, az egyik legnagyobb, professzionális gyártója és exportőre a magas minőségű késeknek és szerszámoknak Kínában. Körülbelül 140  munkás dolgozik a gyártósorokon, akik igyekeznek a legjobb tudásukkal és precízségükkel a lehető legjobb minőséget létrehozni, a vásárlóik nagy megelégedettségére. A termékeiket mindig kiváló minőségben gyártják le.

Ügyfélszolgálati csapatuk 6 értékesítő munkatársból áll, köztük van olyan munkatárs aki a kapcsolatokat építi a tengerentúlon.
A CIVIVI cég, az egyedi tervezésű és megfizethetőbb anyagokkal rendelkező kések, illetve szerszámok előállítását biztosítja. A CIVIVI cég termékei, továbbra is a WE Knife Co. Ltd. ügyfelei által megszokott, magas szintű gyártási szabványoknak felelnek meg. A CIVIVI cég, mindig nagy teljesítményt nyújt, precíz kivitelezést, innovatív mintákat és nagyszerű felhasználói élményeket kínál partnereinek és ügyfeleinek. A cég hitvallása:, hogy a jó minőség és az innováció a fejlődés kulcsa. A gyár, a kiváló minőségű késeinek gyártása céljából, összeállította professzionális és fejlett gyártóberendezését, ami magában foglalja: a CNC-gépeket, CNC-csiszológépeket, sajtológépeket, lézer gravírozógépeket.
Termék családjukkal, a mindennapos használatra összpontosítanak.

Késeik, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. D2 és a VG-10-es penge acéllal találkozhatunk legtöbbet a termékeiknél. Előszeretettel használják a prémium megoldásokat is, késeiknek, illetve bicskáiknak a markolata általában G-10-es anyagból készül. Termékeik között szerepelnek fix kések, bicskák, konyha kések, taktikai toll, illetve a kydex tok. 


A jövőre nézve keményen dolgoznak, sőt küldetésüknek tekintik, hogy a legmagasabb minőségű késeket és szerszámokat állítsanak elő a világ minden tájára. Hiszik, hogy a kitartó, precíz munka, meg fogja hozni a gyümölcsét. Be akarják mutatni, termékeik széles skáláját a nagyközönség elé.

    
Mindig nagy figyelmet fordítottak az ügyfelekre, és fontosnak tartják a kapcsolattartást a vásárlóikkal és partnereikkel, ezzel  kielégítve igényüket és kívánságaikat.


Véleményem szerint, a CIVIVI cég minden bizonnyal, a világ  élvonalbeli márkái közé fog tartozni.

Engem teljes mértékben lenyűgöznek termékeik. Tekintsék meg termékeiket a linkre kattintva!: https://www.kesvilag.hu/gyarto/240




Köszönöm a figyelmüket! Bízom benne Önök is érdekesnek találták ezt a bejegyzést!  
https://www.youtube.com/watch?v=hPvNYdLOBUI

                                      További Szép Napot!
 https://www.kesvilag.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése