2020. július 20., hétfő

Smith and Wesson története




A Smith & Wesson története 1852-ben
 kezdődött, amikor Horace Smith (1808-1893) és Daniel B Wesson (1825-1906) megalapította az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb kézifegyvergyárát.A Smith & Wesson pisztolyokat, késeket, revolvereket mára már világszerte használják a rendőrségnél és a hadseregben egyaránt.



Az évek során sokféle lőszer típusáról is igen közismert lett. Termékeiknek sikerei és persze a Smith & Wesson erőfeszítései a technológia folyamatos fejlesztésében tette lehetővé a cég számára, hogy egyre változatosabb területekre ágazzon szét.
 A cég 1974-ben kezdte el a kések gyártását. Kések, bicskák, zseblámpák, órák és sok-sok egyéb Smith & Wesson termék örvend ma egy igazi sikernek világszerte.



 A manapság gyártott Smith & Wesson kések nagy részét külföldön gyártják, emiatt sok kritikát kapott, mint " olcsó kínai" kések. Valójában  a kések többsége Ázsiában készült és véleményem szerint a pengeacélok ár-érték arányban igen jó minőségűek.

 A Smith & Wesson katonai és rendőri kései a legnépszerűbbek. Ezek többnyire az úgynevezett "Magic" technológiával vannak felszerelve, amelyet a Taylor Brands mérnökei fejlesztették ki. Ezek a kések számos és különféle kivitelben kaphatóak.


Abban biztosak lehetünk, hogy a Smith & Wesson-nál szinte mindent megtalálhatunk amire szükségünk lehet, a bajonettektől a túlélőkésekig, mentési, taktikai, katonai vagy akár mindennapi használatra is.

A Smith & Wesson termékeit megtalálják webáruházunkban is a linkre kattintva! :

https://www.kesvilag.hu/gyarto/52

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése